Rekisteriseloste

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan voi halutessaan:

  • a) rekisteröityä kuluttajana FarkkuStore.fi asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
  • b) Antaa suostumuksensa, että FarkkuStore.fi rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

FarkkuStore.fi:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
FarkkuStore.fi ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta

  • a) pankkiyhteystietoja
  • b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
FarkkuStore.fi (y-tunnus: 2119304-0)
www.farkkustore.fi
Munkinkuja 7
02400 Kirkkonummi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Herra Aki Ketonen
puhelin 044 3100180
sähköposti info@farkkustore.fi

REKISTERIN NIMI
FarkkuStore.fi:n asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt FarkkuStore.fi:n asiakkaaksi tai ostanut FarkkuStore.fi:n verkkokaupasta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on FarkkuStore.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Farkkustore.fi toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Farkkustore.fi omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Farkkustore.fi:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Farkkustore.fi:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@farkkustore.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista
  • Henkilön syntymäaika

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta FarkkuStore.fi:n ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää farkkustore.fi:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee farkkustore.fi:n salasanasuojatulla palvelimella.